Danco Movado doet het online!

We hebben er nog geen idee van wanneer we opnieuw met onze lessen zullen kunnen starten. Ondertussen hebben we niet stil gezeten. Hans organiseert elke week online Zumba-lessen. Anne en Sophie hebben een aantal filmpjes met toffe work-outs gemaakt. En Noémie zal ook een online Turbofit-les geven deze week. 

Heb je interesse voor één van deze initiatieven? Stuur ons dan een mailtje zodat we je de links kunnen bezorgen. Kijk gerust ook af en toe op onze Facebook pagina om onze activiteiten te volgen.

Om extra Fitfactor aan jouw lockdown-tijd toe te voegen, kan je onderstaand een korte, leuke work-out volgen. 8 minuten is niet lang maar nadien heb je wel het gevoel dat je gesport hebt. De oefeningen zijn geschikt voor iedereen, of je nu de lessen ruggensteun, dan wel Turbofit volgt. En ja, ook de heren die verder aan hun conditie willen werken, kunnen gerust meedoen!

Dit is de demo-versie, waarbij je uitleg krijgt over de oefeningen zodat je nadien goed kan volgen.

Wat heb je nodig?

  • een stoel of opstapje
  • een mat om op te liggen
  • 10 minuten tijd

Dit is de work-out, waarbij Anne de makkelijke, rustiger versie uitvoert en Sophie de moeilijkere, iets uitdagender versie. Zo kan je zelf bepalen hoe moeilijk of inspannend je het maakt.

Uiteraard kan je deze work-out meerdere keren per dag uitvoeren! Aan jou de keuze!

Veel plezier!

Hopelijk tot binnenkort!

Sportieve groeten van het ganse Danco Movado team