start nieuw seizoen

Ons nieuwe seizoen staat in de startblokken!

De vreemdste vakantiemaanden van ons leven zijn bijna voorbij…

Tijd dus om je uit te nodigen om vanaf 7 september je hart weer sneller te doen slaan, je lichaam weer wakker te maken en mee te delen in het nieuwe seizoen van Danco Movado!

De week voordien, op donderdag 3 september zijn er voorinschrijvingen. We hopen daar vooral de leden van de vorige jaren te ontmoeten om in te schrijven, zodat we deze administratie niet meer tijdens onze lessen moeten doen. Enkel tijdens de voorinschrijvingen heb je een korting van 7€.

Hier vind je alle documenten. Vergeet zeker niet je inschrijfformulier ingevuld mee te brengen. Je kan het hier downloaden. 

De inhoud van de lessen is dezelfde als de vorige jaren – enkel bij de relaxatielessen is er een wijziging naar inhoud en timing. Ook lanceren we 8 looplessen waarvoor je kan (voor)inschrijven.   

Onze doelstelling blijft: een kleine bijdrage leveren in de vorm van beweging voor een gezonde levensstijl

  • door te dansen tijdens de lessen Jazzdans en Zumba
  • door cardio, spierversterkende, en versoepelende oefeningen tijdens de conditielessen
  • door bewust te ademen, stress de baas te blijven tijdens de Wei wu wei relaxatielessen 

In een ontspannen sfeer trachten we iedereen te motiveren om naar eigen mogelijkheden te bewegen. Lees ook zeker de compensatiemaatregelen (voor mogelijk verplicht stopzetten van de lessen) die we je bieden als je inschrijft voor een gans jaar. Je vindt deze en alle andere afspraken hier

We wensen je een leuk sportjaar!