Online lesaanbod vanaf januari

Inleiding wei wu wei en qigong

Reeks van 4 lessen waarbij je kan kennismaken met de deugddoende effecten van wei wu wei en qigong, een Oosterse bewegingsvorm die zowel je lichaam als je geest verzorgt. De focus van de lessen ligt op het oefenen, bewegen, ademhalen, ontspannen. Je leert een aantal basisoefeningen aan, eenvoudige bewegingen die iedereen kan uitvoeren. Daarnaast krijg je ook een beetje achtergrond informatie. Ben je na deze inleiding overtuigd dan kan je moeiteloos instappen in de lopende oefenreeksen op maandagavond of dinsdagochtend.

  • Wanneer? Op dinsdag, van 19u30 tot 20u30. Les op 12, 19, 26 januari en 2 februari 2021 – online via Zoom
  • Prijs? 20€ voor de reeks. (Deze lessenreeks maakt geen deel uit van de lopende abonnementen en lessenreeksen.)
  • Meer info? Mol Mersie 0475 690 576, molmersie@gmail.com of via dancomovado@gmail.com

Conditielessen en Zumba

Sinds het begin van de 2de corona golf bieden we online lessen aan (uitgezonderd in de schoolvakanties).

  • Maandagochtend om 9.30 u: Conditieles, buiten met een groepje van 4 deelnemers: door Sophie Hiervan wordt ook wekelijks een YouTube filmpje doorgestuurd om op moment naar keuze te sporten
  • Woensdagavond om 20.00 u: Zumbales vanuit de turnzaal door Hans
  • Donderdagavond om 19.30 u: Fitles vanuit de living door Noémie 

Was je vorig schooljaar (2019-2020) of dit schooljaar (2020-2021) aangesloten bij onze vereniging voor een jaarabonnement, dan kan je je onbeperkt en gratis inschrijven voor al onze online lessen. Dit doe je door een mail te sturen met als mededeling : “Conditie OK” en/ of “Zumba OK”. Je wordt dan uitgenodigd voor elke online les en je ontvangt wekelijks een link om het YouTube filmpje van maandag te openen.

Ben je al een tijdje geen lid meer, of ben je nieuw? Dan bieden we je als test de mogelijkheid aan om vrijblijvend en gratis éénmalig deel te nemen aan de 3 verschillende lessen. Stuur een mailtje als je interesse hebt met de boodschap : “Gratis Zumba” of “Gratis Conditielessen” om je hiervoor in te schrijven.

Wens je nadien één of meerdere online lessen te blijven volgen, dan vragen we om te delen in de onkosten. We vragen een bijdrage van 25€ voor de ganse periode dat we online zullen lesgeven, tot uiterlijk donderdag 1 april.  We hopen allicht eerder terug live te mogen lesgeven met grotere groepen. Dan stoppen de online lessen eerder. De lessen lopen maw door tot op het ogenblik dat we opnieuw groepslessen live kunnen aanbieden. Voor deelname aan die live-lessen gelden andere voorwaarden.