UPDATE!

Opnieuw naar buiten!

Vanaf maandag 26 april  is iedereen weer welkom in de les(sen) waarvoor je je ingeschreven hebt in september. We sporten in groepen van max 10 personen. Er zullen telkens 2 begeleiders aanwezig zijn, zodat we bij meer dan 10 deelnemers de groep kunnen delen. De einddatum van onze lessen is gewoonlijk begin juni, maar we verlengen de lessen tot de laatste week van juni.☀👍

praktisch:

Het is toch nog fris, het kan nat zijn. Kleed je in laagjes, zodat je zeker geen kou lijdt. Een muts, hoofdband, handschoenen zijn soms fijn om warm te beginnen. Afhankelijk van de weersomstandigheden passen we de lessen aan. Breng zowiezo een eigen mat mee om grondoefeningen te doen. Regent het? 🌦 Waait het te hard🍃of is het echt heel guur weer ☔? Dan gaan we zeker niet op onze matjes liggen, maar ook al staande of tijdens een wandeling zorgen we dat je ganse spierstelsel aan bod kan komen. 

Als het nodig is, kan je toiletten gebruiken, vergeet voor deze actie dan ook je mondmasker niet . Sporten doen we op veilige afstand en dan is het mondmasker overbodig.  Voel je je veiliger met, aarzel dan niet om het te op te zetten. Doe je graag een babbeltje voor of na de les op kortere afstand? Gebruik dan ook je masker. 

Meer info krijg je van Anne.

We verwachten je heel graag!

het conditie-team 

2 gedachten over “UPDATE!

 1. Beste,Sinds een jaartje wonen wij in Zoersel( op de Voorne,vlakbij de school dus). Sinds Corona sport ik thuis( workouts op YouTube),probeer dat twee keer per week drie kwartier/ uurtje( incl warm-up/ cooldown) te doen. Voordien al cardiodance,fundance,BBB gedaan ..Ik denk dus dat ik tussen beginners en gemiddelden in zit. Bodyfit spreekt me wel aan. Zou ik evt vanaf sep bij jullie kunnen starten? Wat is de kostprijs? Sportieve groetjes,Elke

  1. Dag Elke
   Bedankt voor je interesse in onze lessen! We zijn volop bezig om de laatste hand te leggen aan onze lessen voor volgend schooljaar. We sturen je al die info via mail.
   Je kan alleszins in september proeflessen volgen. Zo kan je proberen en de juiste keuze maken. Alvast zeer welkom!
   Sportieve groetjes
   het Danco Movado team

Reacties zijn gesloten.