Geinspireerd door de Warmste Week hebben we een actie opgezet om het CHEF weeshuis in Nepal te steunen. Ook daar heeft corona toegeslagen. Er wonen 10 kinderen in het kindertehuis en ze mogen niet naar school. Ze kunnen wel afstandsonderwijs volgen maar er is slechts 1 laptop… Via onze actie willen we geld inzamelen om nog 4 bijkomende laptops te kopen.

Via de Natuurvrienden bieden we 4 uitgestippelde en aangeduide wandelingen (tussen 6 en 9 Km) aan, 2 in Zoersel, 2 in Halle, en dit tot 31 december. 
Zin om deze te wandelen en alle info te krijgen? Stuur ons dan een mailtje, en stort minimum 5 € op het rekeningnummer van : Child Helping Education Fund (CHEF)  BE67 9731 1485 3387 met mededeling : “Steun Danco Movado Laptops”.

Deze centen worden eind december dan ook rechtstreeks naar daar gestort. We laten je weten hoeveel we ophaalden.

Alvast bedankt!

Lees hier meer over onze band met het kindertehuis in de buitenwijken van Kathmandu.

Meer weten over de Natuurvrienden? Kijk op www.nvzoersel.org, op facebook , of tel Frieda Willems (0477 60 45) of Jef Joosten (0477 279 311). 

Dankjewel!