logo danco movado

Wie zijn we?

Wat doen we?

Danco Movado… Esperanto voor Dans en Beweeg. Dat is ook het motto van onze vereniging. Ga al dansend  en bewegend door het leven. Overbrug de minder goeie periodes door te komen sporten, ademen, dansen.

Wij proberen een doelpubliek te bereiken van mensen die op een recreatieve, zeer toegankelijke en gezellige manier aan hun gezondheid willen werken. Onze workouts zijn zo opgevat dat éénieder kan zoeken naar zijn of haar evenwicht. 

We beogen niet hetzelfde doelpubliek als dat van een fitness, wel de man/vrouw in de straat die een uurtje tijd wil maken voor zichzelf. 

Ga al dansend door het leven!

We proberen om de deelnemers aan te moedigen om naar hun eigen lichaam te luisteren, hun grenzen te bewaken, maar ook te verleggen,  zichzelf af en toe uit te dagen om buiten hun comfortzone te gaan, zodat evolutie zichtbaar wordt na een aantal weken of maanden. 

We trachten duidelijk te maken dat wekelijks trainen beter is dan onregelmatig. We triggeren onze mensen om buren, vrienden mee te brengen om de minder gemakkelijke momenten makkelijker te maken door elkaar te stimuleren en mee te trekken.