Onze lesgevers

Anne Peetermans

Genieten doe ik door een leven lang in beweging te zijn, te groeien, met vallen, maar vooral met opstaan en (nog niet zo lang) door “de dag te plukken“! Als sportleerkracht probeer ik mijn kennis van veilig, doordacht en gericht trainen op een boeiende manier in de conditie- en ruggensteunlessen door te geven. Mensen motiveren om op een gezonde, positieve en gezellige manier het leven te be-leven is mijn passie.

Hans Clippeleyr

Dansen is een passie die ik graag wil doorgeven aan anderen. Het plezier om te bewegen op goeie en mooie muziek wil ik delen met diegenen die in onze lessen staan. Mensen uitdagen en leren hun grenzen te verleggen door hen technieken aan te bieden, vind ik enorm boeiend. Diploma gespecialiseerd trainer in Jazzdans. Official Zumba Instructor. Van 1985 tot 1991: lid van de Moderne Jazzdansgroep ‘Pro Arte’ o.l.v. Jac Delsing. Hierbij werd er veelvuldig opgetreden in binnen- en buitenland en gewerkt voor televisie. Diverse stages en cursussen jazzdans en klassiek ballet. Actief danser bij Nataraja in Brasschaat. Lesgever Jazzdans en Zumba bij Danco Movado.

Mol Mersie

Ik ben van mening dat je je welzijn voor een groot stuk in eigen handen hebt. Enkel jij weet wat je lichaam nodig heeft of net niet. Het enige wat je hoeft te doen is te (leren) luisteren naar je lichaam, de signalen die je lichaam uitstuurt te voelen en te respecteren. Door even een stilte toe te laten, kom je tot rust en kan je inzoomen op die signalen en wat ze te betekenen hebben. En dan kan je zelf aan de slag. Want elke verandering in je manier van leven begint bij jezelf. Een boeiende en fascinerende ontdekkingstocht waarop ik je graag mee neem tijdens de lessen wei wu wei – moeiteloze relaxatielessen. Want ontspannen kan je leren!

Noémie Swaegers

Ik ben Noémie, één van jullie bewegingscoaches bij Danco Movado. Ik geef met trots les aan jullie. Ik hou ervan om jullie uit te dagen en te motiveren om tot het uiterste te gaan. Ik haal hier dan ook zelf heel veel voldoening uit.

Jaimie Strijbos

Op mijn 6e levensjaar begon ik te dansen. Ballet, jazzdans, moderne dans, hip hop, streetdance ... van al deze stijlen mocht ik proeven. Ik danste ook enkele jaren wedstrijden. Toen ik 17 was, mocht ik mijn eerste lesjes geven en nu, al flink wat jaar later, geniet ik nog steeds van het lesgeven. Door mijn opleiding als zorgkundige ben ik graag met kleuters en lagere schoolkinderen bezig. Kenzo, mijn zoontje is mijn grote liefde!

Sophie De Groote

Ik ben Sophie De Groote, 39 jaar en ik vind het fijn om mijn ervaring, creativiteit en passie voor beweging, muziek, fitheid en gezondheid met jullie te mogen delen. Ik ben ook graag een steuntje in de rug in de zoektocht naar je eigen unieke balans en de uitdaging om stap voor stap bewuster te kiezen voor de verandering waardoor je meer jezelf kan zijn!

Julie Vermeulen

Gezondheid, natuur en beweging zijn dingen die me al heel mijn leven erg interesseren. Ik geniet er van om mensen te motiveren en aan het dansen te krijgen. Op leuke muziek en energieke oefeningen probeer ik van elke les een klein feest te maken. “Want het leven is leuker als je danst en beweegt.”