berichten

Alle berichten

Op een gezonde maar vooral veilige manier sporten kan vanaf nu ook in de buurt. In de wekelijkse mannenles wissel je cardio- en spieroefeningen met elkaar af. Een gedreven lesgever zorgt net voor die extra stimulans. Je doet alle oefeningen op jouw eigen ritme. Je gaat sowieso zweten tijdens de les, maar oh zo veel genieten erna.

Gunther
deelnemer FitMen

Het is onze plicht om ‘t lichaam in goede gezondheid te houden. Eens begonnen met de sessies vorig jaar, zijn de conditieresultaten er daar. Toffe lessen en goede opvolging van uitvoering van de oefeningen. Goede sfeer en motivatie om er telkens voor te gaan - in elke sessie.

Wim
deelnemer FitMen

Wat snak ik naar je lessen op maandagavond! Hier thuis tijdens de vakantie geen rust gevonden omwille van verbouwingswerken die nu bijna ten einde zijn. Ik kwam gisteren in het park en begon spontaan met wat oefeningen in een heerlijke avondzon en groene, rustige omgeving. Letterlijk en figuurlijk een verademing! Ik voelde meteen het deugddoend effect op mijn gestresseerde lichaam! nogmaals dank voor jouw lessen die onmisbaar geworden zijn in mijn leven. Ik kijk uit naar het nieuwe schooljaar en kom weer met veel goesting meedoen!

L.H.
deelnemer Wei Wu Wei lessen

De conditielessen waren voor mij een uitstekende manier om meer dynamiek te brengen in de avonden die ik voordien zittend doorbracht. Heel fijn dat je kan kiezen hoe hoog je de lat voor jezelf legt en dat je goed begeleid wordt naar een correcte uitvoering van het afwisselend aanbod aan cardio- en krachtoefeningen. Altijd met een tevreden (en zelfs trots) gevoel naar huis teruggekeerd.

Gert
deelnemer FitMen

Je conditie op peil houden en spieren verstevigen op een aangename manier met professionele begeleiding. Ik heb er elke week van genoten. Een echte aanrader!

Kristof
deelnemer FitMen

de maandagavond...
een momentje van rust voor mij alleen!!!!
zalig....

E.D.S.
deelnemer Wei Wu Wei lessen