Lindy Hop kennismakingsweekend

In september 2023 zijn we in Zoersel gestart met Lindy Hop lessen op donderdagavonden. De sympathieke groep van enthousiaste dansers is inmiddels doorgegroeid van absolute beginners naar vlotte Lindy Hoppers die zich op feestjes en dansavonden durven laten zien.

Op 14 en 16 juni 2024 geven we absolute beginners de kans om kennis te maken met onze Lindy Hop danslessen om vanaf september eventueel aan te sluiten bij de nieuwe beginnersreeks (donderdagavond 19u15-20u15).

Laat je onderdompelen in deze aanstekelijk leuke Afro-Amerikaanse swingdans uit de jaren 30-40. Wees van harte welkom!

Dit zijn de data:

  • vr 14 juni 2024 van 19u00 tot 21u30
  • zo 16 juni 2024 van 9u30 tot 12u00

Voor wie?
Deze kennismakingsworkshop is voor iedereen die wil beginnen Lindy Hoppen. Geen voorervaring vereist!

Als ons dansplezier aanstekelijk was en je graag verder wilt blijven dansen, ben je vanaf september 2024 welkom in onze wekelijkse beginnersles (donderdagen 19u15-20u15). Dit is de insteek voor ons aanbod maar niet verplicht.

Heb je al wat Lindy Hop ervaring? Dan kan je mits overleg met de lesgevers ev. bij de intermediate groep inschakelen (donderdagen 20u30-21u30).

Hoeveel kost het ?  60 € p.p.

Dat bedrag mag je overschrijven naar : Danco Movado BE08 9734 4284 1713 met vermelding van je voor-en achternaam en Kennismakingsweekend Lindy Hop. Vul ook het inschrijvingsformulier in en stuur dat via mail naar dancomovado@gmail.com. Dan ben je definitief ingeschreven.

Waar?  Gemeentelijke basisschool De Kiekeboes , Kerkstraat 7

Lesgevers?  Sven en Colette, ervaren dansers uit Wijnegem.

Verdere info
Tijdens de les wordt er regelmatig doorgeschoven van partner, zo dans je niet enkel met je eigen danspartner maar leer je ook de andere dansers kennen. Lindy Hop is een sociale dans en er zijn tal van lokale initiatieven om naast de lessen ook te dansen op feestjes, met DJ’s en live bands! Net daarom is het fijn om tijdens de les reeds gewoon te worden om met andere mensen fijne dansjes te doen. Bijkomend ga je meer aandacht spenderen aan je eigen werkpuntjes en ga je dus sneller vooruit!

Breng je je eigen danspartner mee, dan is dat fijn, ongeacht geslacht. Je kiest voor de rol “leider” of “volger” tijdens de lessen. Indien je geen danspartner kan vinden dan ben je uiteraard ook welkom –  je bent waarschijnlijk niet de enige die geen danspartner bij heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *