kerstmarkt 2022

Kerstmarkt op 10 en 11 december

Kom ook en steun ons project in Nepal!

De cadeau- en kerstmarkt van Zoersel is niet zomaar een kerstmarkt maar is uniek in haar soort. Zij staat immers in het teken van ‘zorg’ en ‘aandacht voor mensen die zorg nodig hebben’. Zo worden onder meer de zorginstellingen mee geïntegreerd en worden de Zoerselse verenigingen erbij betrokken. Al sinds de eerste editie gaat een deel van de omzet naar een goed doel. Dit jaar werden twee derdewereldprojecten uitgekozen. “Chef Nepal” is er daar één van.

Danco Movado steunt dit project al een aantal jaren financieel, om de kinderen van een kindertehuis de mogelijkheid te geven om te studeren. De opbrengsten van de centrale cafetaria, die wij zelf op zondag 11 december mogen runnen, en van ons eigen Nepalees kraampje (binnen in de Kapel) met spullen die we van uit Kathmandu meebrachten, worden rechtstreeks naar Nepal gestort door Chris en Frans, 2 leden van onze vereniging.

Wanneer ? 

  • zaterdag 10 december van 13 tot 19 uur, buiten tot 22 uur
  • zondag 11 december van 11  tot 17 uur  (buiten tot 18 uur). Tussen 14 en 16 u zal een groep Nepalese muzikanten je verwelkomen en tussen 16 en 17u kan je genieten van een saxofoon+gitaarspel.

Waar?

  • in en rond het administratief en cultureel centrum Bethaniënhuis (Handelslei 167 in St Antonius ) en ‘Trefpunt’ (de cafetaria van PVT De Landhuizen, Bethaniënlei 6)