Lindy Hop blijft swingen

Goed nieuws!

De lessen Lindy Hop zijn een succes dus we gaan door!

In september zijn we met Lindy Hop gestart, en geloof ons, het is een hele fijne groep!

We bieden je de mogelijkheid om je, na de herfstvakantie, in 3 basislessen klaar te stomen voor de vervolgreeks van 7 lessen. Deze basislessen zijn geschikt voor iedereen, ook al heb je nog geen ervaring. Maar ook wie al ervaring heeft gaat hier steeds de nodige challenge hebben om net die basis extra scherp te stellen! Dus heb je al gedanst, zit je al in de les of wil je je LindyHop basis terug aanscherpen, dit zijn de ideale lessen.

In de vervolgreeks LindyHop (7 lessen) gaan we weer tal van superleuke figuren zien, we werken aan je “rhythm” en een fijne, ontspannen connectie.

Tijdens de les wordt er regelmatig doorgeschoven van partner, zo dans je niet enkel met je eigen danspartner maar leer je ook de andere dansers kennen. Lindy Hop is een sociale dans en er zijn tal van lokale initiatieven om naast de lessen ook te dansen op feestjes, met DJ’s en live bands! Net daarom is het fijn om tijdens de les reeds gewoon te worden om met andere mensen fijne dansjes te doen. Bijkomend ga je meer aandacht spenderen aan je eigen werkpuntjes en ga je dus sneller vooruit!

Sven en Colette zijn ervaren Lindy Hoppers, ze dansen beiden al van voor 2010 en hebben elkaar zelfs op de dansvloer ontmoet.

Breng je je eigen danspartner mee, dan is dat fijn, ongeacht geslacht. Je kiest voor de rol “leider” of “volger” tijdens de lessen. Indien je geen danspartner kan vinden dan ben je uiteraard ook welkom,  je bent waarschijnlijk niet de enige die geen danspartner bij heeft!

Even proeven? Kom eens kijken naar de huidige lessen op donderdag 18 oktober  (Kiekeboes ) en 25 oktober (Zonneputteke) of bekijk onze korte filmpjes van de actuele lessen. 

Bijkomende info vind je