algemeensteun Nepal project

Updates okt2021

Coronamaatregelen

Vanaf 1/10 zijn er nog heel weinig richtlijnen in verband met Corona. In de sportzalen en in de kleedkamers mag je zonder masker verschijnen, maar neem aub de vrijheid om zelf te handelen naar je eigen veiligheidsgevoel. Sporten mag sowieso zonder masker. Kleedkamers en douches mogen opnieuw gebruikt worden. In de gangen is een masker verplicht. 

We zetten de deuren open en bij mooi weer proberen we alsnog buiten te sporten. Soms maken we de combi binnen en buiten. Breng dan aub propere schoenen mee voor binnen of doe voor deel 2 van de les je schoenen uit  zodat de zalen niet vuil worden.

Je mag een eigen matje meebrengen, maar je kan ook onze matjes opnieuw gebruiken. Een handdoek en een drinkbus water zijn geen overbodige luxe.

Schrik niet, de lessen zijn nu nog heel vol. Dat komt omdat er vele deelnemers nog niet ingeschreven zijn, maar nog aan het kiezen zijn en meerdere lessen willen “proeven” tijdens de eerste weken. 

WhatsApp

We maken een WhatsApp-groep aan voor elke sportgroep. We vragen uitdrukkelijk aan iedereen om deze niet te gebruiken om te reageren als je reactie niet relevant is voor de ganse groep en ook geen reclame te sturen via deze WhatsApp-groepen.  Ze dienen enkel om “laatste nippertjes” info te bezorgen aan leden van de betreffende groep.  Persoonlijke antwoorden kan je altijd sturen naar de lesgever of naar één iemand die de info nodig heeft. Wens je niet of niet meer in deze groep te zitten, dan kan je jezelf ook verwijderen uit de groep. Dank je wel! 

Ons project voor Nepal

1784 €  hebben we al kunnen verzamelen tot hiertoe! Dank je wel aan alle leden die hun voucher niet gebruikt hebben als compensatie voor vorig jaar, maar deze geschonken hebben aan ons Nepal project. Ook de centen die we in ons spaarpothuisje vonden zitten mee in dat totaal.

Onze bijdrage gaat rechtstreeks naar het kindertehuis ter plaatse. We krijgen telkens een gedetailleerde afrekening van Lila (zij runt het kindertehuis ). We sponsoren nu ook één van de kinderen die ondertussen volwassen is en verder studeert.

Af en toe zal je het spaarpot-huisje nog op tafel zien staan bij het begin van een les.  We zijn blij met elke kleine bijdrage!

Nog een beetje vroeg maar toch…

op 11 en 12 december 2021 is het kerstmarkt in en rond het gemeentehuis te Sint-Antonius.

Noteer deze data alvast in je agenda!

Samen met de organisatie Cozoego krijgen wij met CHEF NEPAL het centrumproject van de Kerstmarkt dit jaar. Dat wil zeggen dat de opbrengst van het centrale verbruik in de bar en de grote zaal mag dienen voor deze projecten. Zoals elk jaar is er ook een winkeltje met spulletjes uit Nepal, waarvan de opbrengst integraal naar het kindertehuis gaat. 

We hebben zeker wat helpende handen nodig in de bar, om op te dienen en/of in het winkeltje te staan. Ben je kandidaat? Laat ons dan iets weten!