Updates november

Vroeger dan gepland...

Inderdaad. Vroeger dan gepland zijn we terug thuis, in onze turnzaal in de Kiekeboes. De toneelverenging heeft omwille van corona haar productie moeten uitstellen. Dat is ontzettend jammer natuurlijk. We wensen hen dan ook veel moed – hopelijk kan de volgende productie wel ongestoord op de planken gezet worden.

Ademhalingsworkshop op 2 december

Op donderdag 2 december van 19u0 tot 20u organiseert Mol een workshop om beter en bewuster te leren ademen. Want ook al doen we het elke minuut van ons leven – meestal onbewust en “vanzelf” – toch kunnen we het beter en vooral bewuster doen. Want dat heeft heel wat positieve effecten op onze gezondheid en ons welbevinden. 

Nieuwsgierig naar wat je allemaal in beweging kan zetten met je adem? Klik op de knop voor alle info en om je in te schrijven. Wacht niet te lang – er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar!

Ademhalingsworkshop op 2 december van 19u tot 20u, turnzaal Kiekeboes te Zoersel.

Kerstmarkt op 11 en 12 december

Al sinds de eerste editie gaat een deel van de omzet van de kerstmarkt van Zoersel naar een goed doel.  Dit jaar werden twee derdewereldprojecten uitgekozen. “Chef Nepal” is er daar één van. Danco Movado steunt dit project al een aantal jaren financieel. De opbrengst van de centrale cafetaria en van ons eigen Nepalees kraampje met spullen die we van uit Kathmandu meebrachten worden rechtstreeks naar Nepal gestort door Chris en Frans, 2 leden van onze vereniging. 

AFGELAST...

Je begrijpt onze teleurstelling toen we vernamen dat de kerstmarkt werd afgelast. We bergen ons enthousiasme en onze Nepalese spulletjes netjes weer op… We blijven optimistisch. Misschien komt er een Paasmarkt. En volgend jaar een nieuwe kerstmarkt.
We kijken vooruit en houden jullie op de hoogte! 

Wil je het kindertehuis toch sponsoren? Dat kan! Vraag je lesgever hoe. Alvast bedankt!