updates februari

Dansen, dansen, dansen!

Inderdaad. De eerste lentekriebels, hoe subtiel ook, doen ons al dansen. Want dansen is niet alleen fun, het is ook gezond. Verschillende studies hebben  aangetoond dat dansen een goede manier is om je lichaam en geest gezond te houden. Het helpt ons om gezond ouder te worden, omdat onze flexibiliteit verbetert. Het is goed voor ons hart, het helpt ons om te ontspannen en evenwichtiger door het leven te … euh … walsen 🙂

Benieuwd naar al die voordelen van een swingende en hiphoppende levensstijl? Klik dan hier door naar het volledige artikel:  

Wil je zelf al die goeie energie in je lijf wakker maken? Kom dan naar de Freemotion op vrijdagavond. Sophie zal je vast en zeker in beweging krijgen! In februari wordt er gedanst op 25 februari. Kijk in onze kalender voor de andere dagen. 

Is er geen danser aan jou besteed maar kijk je graag naar de swingende moves van je kinderen of kleinkinderen, je zus, je buurvrouw of beste vriend(in)? Noteer dan de datum van ons optreden nu in je agenda: 21 mei 2022.